DigiU prezentacija Crowdfunding projekta


DigiU

je ekosustav za razvoj i financiranje projekata u prostoru umjetne inteligencije.

Molim vas da dobro pročitate sljedeću prezentaciju. Možda je podugačka, ali sam htio detaljno opisati projekt jer mislim da je vrijedan pažnje.

DIGITALIZACIJA


Trenutni trendovi i obećavajući smjerovi tehnološkog razvoja stvaraju prostor za novu vrstu projekta koji će uspjeti. Danas podaci postaju sve vredniji, a mjerni podaci vrijednosti ili tehnološkog potencijala tvrtke povezani su s kvalitetom, količinom i raznolikošću njezinih podataka, kao i sposobnošću stvaranja, akumuliranja i korištenja podataka.

Proces digitalizacije svih područja ljudskog života je u punom zamahu, te će neizbježno dovesti do digitalizacije pojedinca.CILJ


Cilj tvrtke je stvoriti sustav integracije podataka sposoban replicirati procese svijesti i interakciju sa stvarnim objektima, kao i drugim pojedincima, ljudskim i digitalnim.

Provedbom sustava temeljenih na umjetnoj inteligenciji graditi će digitalnu kopiju ljudske osobe, kao i infrastrukturu za njezinu integraciju u društveni život običnih ljudi.

ZVUČI LI SVE KAO FANTAZIJA?


Prije deset godina zvučalo je jednako maštovito misliti da možete naručiti taksi pritiskom na gumb na pametnom telefonu, a svi znamo kako je to ispalo.

U razvoju DigiU umjetne inteligencije, prihvaćaju se sljedeća načela:
Transparentnost

Korisnički pristup potpunim objašnjenjima procesa umjetne inteligencije i njihovim ishodima; jednak pristup korisniku ai proizvoda informacijama o algoritmima umjetne nje na poslu u njihovim tehnologijama.

Sigurnost i zaštita


Sprječavanje mogućih uporaba umjetne inteligencije za namjerno nanošenje štete ljudima ili organizacijama; upozorenja i minimiziranje rizika od negativnih posljedica povezanih s uporabom umjetne inteligencije.
Tehnološki suverenitet

Stvaranje snažan temelj za neovisnost u sferi umjetne inteligencije; oslanjajući se na tehnologije i proizvode umjetne inteligencije koje iz njih proizlaze iz kuće.

Ljudska prava


održavanje ljudskih prava i sloboda zajamčenih međunarodnim ugovorima, uključujući pravo na rad; pružiti ljudima priliku da uče i steknu vještine koje će im pomoći da se prilagode životu u digitalnom gospodarstvu.

Integrirani inovacijski ciklus


Snažna veza između temeljnih istraživanja, prototipova i krajnjeg korisnika u prostoru umjetne inteligencije.

Misija DigiU tvrtke je da se uključe u temeljnu studiju digitalizacije svijeta oko nas i svih tehnologija vezanih uz ovaj proces. To će omogućiti nesmetanu integraciju pojedinca u digitalni svijet i otvoriti mogućnosti ovog svijeta u korist svih.

U svijetu u kojem podaci, uključujući informacije koje proizlazi iz automatiziranih sustava i umjetne inteligencije (AI), postaju ključni oblik kapitala, prvi izazov bit će rad novog sustava za raspodjelu tog kapitala. Kako bi se poboljšala ili barem stabilizirala situacija povećanja gospodarske nejednakosti koja se može ubrzati kao posljedica automatizacije i robotizacije temeljene na umjetnoj inteligenciji, moramo razmotriti problem vlasništva nad podacima koje proizvodi umjetna inteligencija. Inače će sve više ljudi koji se suočavaju sa izumiranjem određenih profesija trpiti od nezaposlenosti.


200 milijardi dionica DigiU-a bit će objavljeno bez mogućnosti dodanih emisija. 10% njih bit će prodano u fazi ulaganja. Početna cijena za Dionice DigiU je 0,02 USDT. Samo 2% dionica tvrtke bit će prodano po ovoj cijeni.

DIGIU NAM NUDI SLJEDEĆA RJEŠENJA


Izgradnja umjetne inteligencije i za ljude, gdje je krajnji izvor podataka je također glavni korisnik podataka ljudi, a ne velike korporacije čija sve veća dominacija dovodi do procvat u socijalnoj i gospodarskoj nejednakosti.
Stvaranje novih radnih mjesta u osposobljavanju i upravljanju sustavima umjetne inteligencije (voditelji proizvoda, programeri, prikupljanje podataka itd.).
Podučavanje računalne pismenosti, robotske pismenosti i AI pismenosti
Podučavanje financijske pismenosti i pružanje pasivnog prihoda i kapitalnih dobitaka za DigiU investitore razvojem i dovođenjem na tržište IT i AI usluga.
Sudjelovanje u najsuvremenijim istraživanjima i razvoju u području tehnologija umjetne proizvodnje i povezanih industrija; privlačenje vodećih globalnih stručnjaka izgradnjom snažne korporativne kulture, pružanjem najnovije opreme i pružanjem maksimalno ugodnog načina života koji daje radnicima sposobnost da u potpunosti ostvare svoj kreativni potencijal i surađuju s misijom i vrijednostima DigiU-a.
Izgradnja sigurnih sustava za pohranu osobnih podataka, uključujući potpunu digitalnu kopiju života korisnika za upotrebu u stvaranju pametnih asistenata, digitalnih osoba i digitalne besmrtnosti.
Stvaranje otvorenog ekosustava angažmana i korištenja za DigiU korisnike i ulagače, zajedno s drugim projektima i ekosustavom koji dijele vrijednosti i misiju DigiU- a.
Povećanje ljudskog životnog vijeka, ako ne i u fizičkom obliku, onda barem u obliku očuvane ljudske svijesti.

AI TRŽIŠTE I NJEGOV POTENCIJALUmjetna inteligencija je grana računalne znanosti koja radi na razvoju inteligentnih računalnih sustava sposobnih za zadatke koje obično povezujemo s ljudskim umom: razumijevanje jezika, učenja, zaključivanja, rješavanja problema itd.

U sljedećih deset godina, umjetna inteligencija će postati najinovativnije područje tehnologije jer računalna snaga doseže nove visine. Skala, raznolikost, i širina pojasa podataka će se povećati u skladu s tim, i duboko neuronske mreže također se razvijaju.

Doba umjetne inteligencije i biotehnologije predstavlja novi tehnološki poredak. U svojoj važnosti može se usporediti s erom poluvodiča, kada su računalne tehnologije počele cvjetati, ili do zore motora s unutarnjim izgaranjem. Svjedočimo novoj tehnološkoj revoluciji.

Vodeće nacije na svijetu već su ušle u globalnu utrku za AI nadmoć. Nacije koje se pojavljuju kao predvodnici u ovoj tehnologiji dominirat će ekonomski i postaviti razvojni program za desetljeća koja dolaze. A oni pojedinci koji su u mogućnosti da se prilagode ovom svijetu koji se brzo mijenja će biti najuspješniji.


TRŽIŠTE UMJETNE INTELIGENCIJEU 2017 tvrtke širom svijeta napravile su dobit od 692 milijarde dolara kao rezultat provedbe umjetne inteligencije u svoje poslovanje. U 2018 ove dobiti povećale su se na 1,2 bilijuna dolara, a do 2022 vrijednost će doći gotovo 4 bilijuna dolara.

52,5 milijardi dolara

Analiza međunarodne konzultantske tvrtke Frost & Sullivan predviđa do 2022 veličinu tržišta umjetne inteligencije (AI) i do 52,5 milijarde dolara

31%

U doglednoj budućnosti tržište ai.-a nastavit će rasti po godišnjoj stopi (CAGR) od 31 %.

15,7 bilijuna dolara

Rasprostranjeno usvajanje AI tehnologije do 2030 će povećati globalno tržište robe i usluga za 15,7 bilijuna dolara.

* Prema istraživanjima međunarodne konzultantske tvrtke Frost & Sullivan

PODRUČJA PRIMJENE ZA AI


Prediktivna analitika i analiza pametnih podataka


Analiza podataka, prepoznavanje uzoraka, identificiranje prediktorskih varijabli i izgradnja prediktivnih modela. Prediktivna ili predviрena analitika koristi se za procjenu kreditne sposobnosti korisnika, upravljanje oglasnim kampanjama, predviрanje kvara stroja i rješavanje mnogih drugih problema.
Obrada prirodnog jezika

Analiziranje teksta i izdvajanje korisnih informacija. Na primjer, može se analizirati ton teksta i korisničke recenzije kategoriziraju u pozitivne i negativne. Tekstovi se mogu kategorizirati po značenju, a spominjanja ključnih riječi mogu se izdvojiti iz vijesti, itd.
Računalna vizija

Vađenje slika i informacija iz video feedova. Računalna vizija omogućuje pronalaženje, praćenje, kategorizaciju i identifikaciju objekata. Koristi se, na primjer, u identificiranju pojedinaca ili operativnih automobila bez vozača i inteligentnih robota.
Biometrija

Identificiranje pojedinaca fizičkim ili bihevioralnim karakteristikama, korištenje glasovnih uzoraka, otisaka prstiju, fotografija lica i tijela, mapiranja vena, slike očiju itd. Biometrija se najčešće koristi za identifikaciju u industrijama kao što su bankarstvo i druga područja u kojima je važna provjera ID-a.
Digitalna persona

Stvaranje digitalne kopije osobnosti pojedinca na temelju podataka o ponašanju, kao i izgradnja infrastrukture za nastavak postojanja i interakcije s drugim pojedincima i objektima, kako fizičkih tako i digitalnih.

DIGITALNA PERSONA KAO FAZA LJUDSKE EVOLUCIJE


Što nas okružuje? Svijetle boje plakata, prometnih znakova, letaka, računa, naljepnica, prometne buke, glazbe, zvuka liječničkog glasa, obavijesti, poruka, komentara, voli, alarmi, navigacija, prometne gužve, i beskrajne vijesti feed. To je sve oko vas, sedam dana u tjednu, i sve više i više od toga svake godine. Propuštaš li nešto važno?

Količina informacija koje tražimo od našeg mozga da filtrira, razumije i asimilirati raste iz dana u dan.

Umjetna inteligencija može učinkovito preuzeti izazov filtriranja informacija, brigu o najjednostavnijim društvenim interakcijama i drugim rutinskim zadacima te oslobađanje našeg vremena i pažnje za važnije stvari.

To može osloboditi svoje vrijeme, učinkovito planirati svoj dan, mjesec ili godinu; podučavati, prikazivati, objašnjavati, naručiti, stvarati, organizirati, predložiti, odabrati, pomoći vam odabrati, pomoći donijeti odluku, dijagnosticirati, nazvati liječnika, nazvati policiju, naručiti večeru, zaraditi novac, ili učiniti sve ostalo što vam je potrebno.

Sada zamislite da iznenada imate u svojim rukama svoj digitalni avatar. Ne samo stranicu na društvenoj mreži, već i vašu osobnu umjetnu inteligenciju.

To je vaša digitalizirana kopija, uvijek spremna za dovršavanje bilo kojeg zadatka u vaše ime. Ona nije umorna ili gladna i radi svoj posao besprijekorno.

Recite joj o sebi, vašim planovima i težnjama, i neka to nauči. Kad vas upozna, vidjeti ćete kako se vaša umjetna inteligencija nosi s vašim poslovima.

Ona zna što vam je sutra potrebno dostaviti iz trgovine, tako da se možete opustiti i raditi npr. na usavršavanju vašeg tijela za sljedeće ljeto. Može preporučiti idealan film za večeras, i poslati črazglednice s odmora vašoj obitelj, ostavljajući vaš um slobodnim. Vi ćete tada biti slobodni nastaviti najbržim putem do postizanja vaših ciljeva.

Sredstva za prijenos informacija. Rasprostranjena penetracija 3G i 4G bežičnih mreža, rana implementacija 5G mreža s dosad neviđenim brzinama prijenosa podataka. Globalna mreža transoceanskih optičkih kabela predena je cijelom planetom.

Univerzalna penetracija digitalnih uređaja u sve sfere ljudskog života. Internet stvari (IOT) je masivno i brzo rastuće tržište koje će uskoro umrežiti sve vrste uređaja, uključujući kućanske aparate.

Zamislite hladnjak koji zna koje namirnice treba naručiti, i dron koji ih isporučuje u prikladno vrijeme. To nije u carstvu mašte, te će to postati stvarnost u sljedećih nekoliko godina.

Pojava ai tehnologija spremnih za proizvodnju: visokopreciznih, ponavljajućih i drugih vrsta neuronskih mreža, sposobnih za pobjeđivanje ljudskog prvaka i prepoznavanje slika bolje od čovjeka.

Hardver za pohranu podataka u bilo kojoj skali. Čovječanstvo se brzo približava Zettascale Computing (1021 power upute u sekundi).

Smanjeni trošak pohrane podataka u bilo kojoj skali. Relativni trošak pohrane jednog bit-a podataka niži je nego ikad prije.

Dovoljno podataka o populacijama i njihovom okruženju kako bi se omogućilo stvaranje punopravnog digitalnog svijeta. (~40 ZB podataka)

Specijalizirani uređaji za AI obradu. (Intel Nervana NNP i mnogi drugi)

Kako se takav napredak nastavlja, otkrit ćemo da će digitalna osoba i sustavi za interakciju između stvarnih i digitalnih pojedinaca i drugih stvarnih i digitalnih objekata predstavljati sljedeću fazu ljudske evolucije.

Pitanje nije hoće li se to dogoditi ili ne, nego kako osigurati sjedala u prvom redu kada se podigne zavjesa!

SASTAVNI DIJELOVI DIGITALNE OSOBEDigitalna persona je virtualni agent, paket programa koji posjeduje sve tri karakteristike stvarne persona: identitet, dosljednost (memorija), i ponašanje (model), a također odgovara određenoj stvarnoj osobi (potvrđena), ili postoji kao jedinstven proizvoda sustava (matrica naše virtualne svjetske platforme).

Da biste stvorili virtualnu osobnost, unutar sustava moraju se integrirati sljedeće komponente:

Prepoznavanje i sinteza teksta/govora/videozapisa
Računalna vizija (autonomna vozila, bespilotne letjelice, roboti)
Biometrija (telemedicina)
Preporuka i pokretači odluka
Obrada prirodnog jezika (izdvajanje značenja, intonacija
Neurosučelja (sučelje za interakciju humanog stroja s visokom propusnosti i brzim vremenima odziva)
Robotizacija i kiborgizacija (zamjenaručnih radnih dijelova ssintetičkim komponentama)
Sustavi socijalne interakcije (postojeći sustavi kao što su društvene mreže morat će se dopuniti dodatnim, centraliziranim komunikacijskim
Preporuke i pokretači odluka

Većina gore navedenih komponenti već ima spremna rješenja i komercijalne aplikacije u svakodnevnom životu:
preporuke motora u stvaranju vijesti društvenih medija
analiziraju promet diljem grada i pomažu u izbjegavanju prometnih gužvi; u stvarnom vremenu obrađuju fotografije i videozapise (FaceApp)
identifikacija putem prepoznavanja lica (FaceID) ili otisaka prstiju (TouchID) za pristup uređaju
bespilotne bespilotne letjelice i roboti (Boston Dynamics)
i druge nevjerojatne projekte kao što su Neuralink, koji gradi neurointerface za izravnu vezu između ljudskog mozga i računala.

Čovječanstvo se sada nalazi u trenutku razvoja kada je linija između znanstvene fantastike i tehnologija u stvarnom svijetu zamagljenijaa nego ikad. Niz postojećih tehnologija može se kombinirati na različite načine za stvaranje istinski revolucionarnih proizvoda.

Mi smo zaglavni kamen koji upotpunjuje izgradnju luka i daje cijeloj strukturi svoju stabilnost

GLAVNI IGRAČI NA AI TRŽIŠTUTržište tehnologija umjetne inteligencije može se podijeliti u tri klase igrača:
Usko specijalizirani timovi programera
Ogromne tvrtke: Amazon, Microsoft, Abeceda, Apple, Facebook, Baidu.
Vlade: SAD, Kina, Rusija

Svaka od tih klasa ima značajan utjecaj na razvoj umjetne inteligencije i čine naš trenutni pogled na industriju.

Za detaljniju analizu tržišta usredotočit ćemo se na tri kriterija:
Otvorenost rezultata razvoja i mogućnost testiranja gotovih proizvoda.
Utjecaj na smjer i brzinu razvoja ai
Visoka razina stručnosti tima

Nakon toga, možemo istaknuti sljedeće igrače:
Google DeepMind
Google Mozak
Microsoft Research
Facebook AI Research
Baidu Institut za duboko učenje
Uber AI/Engineering

Glavni vektor razvoja Umjetne inteligencije kreće se ka oživljenju umjetne opće inteligencije. Kao čovjek, može biti usmjeren da učini bilo koji zadatak i predstavlja odskočnu dasku prema umjetnoj superinteligenciji.

Međutim, trenutni trend višestrukih povećanja kapitalizacije tržišta umjetne inteligencije stvara očitu neravnotežu u raspodjeli materijalnih resursa ekstrahiranih iz primjene tehnologije temeljene na Umjetnoj inteligenciji.

Prosječna osoba ili korisnik u konačnici bi trebala biti korisnik svih tehnoloških razvojnih sredstava. Međutim, u ovom je slučaju prosječan korisnik čini da umjetna inteligencija radi te je on sam glavni izvor podataka kao i glavni potrošač tehnologije umjetne inteligencije. U takvoj situaciji teško je opravdati činjenicu da se sva dobit od dovođenja tih proizvoda na tržište pripisuje velikim korporacijama, koje ih koriste isključivo u vlastitom financijskom interesu, ignorirajući potrebe prosječne osobe.

Suočeni smo s ogromnom koncentracijom podataka i resursa u rukama nekoliko tehnoloških divova, što dovodi do dosad neviđenih razina socijalne i materijalne nejednakosti.

Kao tvrtka na raskrižju ovog fenomena, dizajnirali smo model koji nam daje brojne jasne prednosti. Naš pristup je sljedeći:

Svaka osoba posjeduje svoje podatke, i mora biti glavni korisnik iz svih stupnjeva komercijalizacije
Potpuno transparentan proces AI razvoja
Osoba osobi princip. Svaka osoba, kao izvor podataka, ulaže sebe u razvoj projekta razvijajući maksimalno čiste i personalizirane podatke, dobiveni od visoko angažiranih ljudi koji dobrovoljno sudjeluju u projektu
Najhumaniji oblik umjetne inteligencije, koja je u interesu i za dobrobit čovječanstva.
Inovativan pristup organiziranju procesa prikupljanja podataka: «Pomnost. Otvorenost. Odgovornost»

RJEŠENJE KOJE PRUŽA DIGIUDigiU donosi prednosti crowdinvestinga i inovativnih alata za komunikaciju i angažman na obećanje i potražnju umjetne inteligencije. DigiU gradi sustav za prikupljanje, pohranu i analizu podataka koji su sposobni replicirati aktivnost svjesnog uma i komunicirati sobjektima u stvarnom svijetu, kao i pojedincima, i stvarnim i virtualnim.

Ono što čini njihov pristup jedinstvenim je da okupljaju veliku mrežu partnera koji su angažirani i spremni podržati uspjeh projekta. Uz njihovu pomoć, izgradit će infrastrukturu za prikupljanje potrebnih podataka za DigiU umjetnu inteligenciju.

To će im omogućiti da se temelje na stabilnom toku financiranja za uspješan razvoj i dovođenje na tržište korisnih tehnologija temeljenih na umjetnoj inteligenciji. To će, pak, osigurati komercijalnu održivost tvrtke i visoke stope povrata za sve investitore i partnere.

Uvlačeći nas u beskrajan ciklus konzumerizma, korporacije nas pokušavaju uvjeriti da nismo u mogućnosti promijeniti svijet i da nam se nameću pravila igre. Ali istina je da zajednica ljudi ujedinjeni idejom može riješiti apsolutno bilo koji problem, a to može učiniti učinkovitije od bilo koje korporacije.

U tome leži primarna prednost crowdinvestinga, gdje svaki član zajednice sudjeluje u zajedničkom zadatku, bilo kao investitor ili entuzijast, a svatko je jednak dio procesa.

Primijenjeno na naše područje, to znači da možemo skupiti najpotpunije, najpouzdanije i najčišće podatke kako bismo obučili naše neuronske mreže i stvorili naše sustave umjetne inteligencije. S vremenom ćemo predstaviti pravi izazov tehnološkim divovima. Takvi visokokvalitetni podaci vrlo su vrijedni jer omogućuju izgradnju preciznijih modela koji imaju veći gospodarski učinak.

Ono što stvaramo na ovaj način je zajednica ljudi koji posjeduju nešto vrijedno, podaci, i svi članovi su zainteresirani za povećanje ove vrijednosti jer su izravni korisnici.

To se načelo bitno razlikuje od načela kojim korporacije i vlade funkcioniraju. Banke, porezne vlasti, društvene mreže, proizvođači uređaja – sve to prikupiti, akumulirati, i analizirati svoje podatke i zaraditi puno novca iz nje. Oni mogu postaviti uvjete za način na koji je društvo organizirano, i naravno učiniti sve što je u našem najboljem interesu. Ali je li to stvarno tako?

U DigiU, imaju snažan osjećaj društvene odgovornosti i znaju kako utjecati na te procese.

DigiU je umjetna inteligencija i ekosustav koji ljude stavlja na prvo mjesto. Iskoristit će ga za educiranje ljudi o mogućnostima svojstvenim ai i njihovo osposobljavanje u najrelevantnijim suvremenim radnim mjestima i vještinama, što će rezultirati otvaranjem radnih mjesta i prekvalifikacijom za novi digitalni svijet.


MODEL FINANCIRANJAKako bi projekt učinkovito funkcionirao, kapital prikupljen u prvom krugu financiranja dodijelit će se na sljedeći način:
20% Porezi i administrativni troškovi
40% ai razvoj i izgradnja tehnologija
40% Partnerski program i odnosi s investitorima
Prva faza financiranja Ishod trenutačnog kruga povećanja kapitala bit će razvoj Platforme DMP, koja će je populirati relevantnim podacima i pokrenuti MLF na temelju svoje. Time će se osigurati okruženje za učenje i razvoj projekta umjetne inteligencije.

Projektni partneri postaju dioničari tvrtke DigiU, koja je stvorena u svrhu financiranja tehnologija u industriji umjetne inteligencije.

Zgodan program preporuke omogućuje dioničarima da profitiraju i u fazi razvoja proizvoda, kao i nakon što su proizvodi ići na tržište.Kako projekt napreduje biti će pokrenute usluge, intelektualno vlasništvo će se akumulirati te će vrijednost tvrtke će zajedno s cijenom dionica rasti.

OSNOVNE USLUGEJezgra paketa usluga – digitalni avatar – je točka kontakta između individualne i umjetne inteligencije. Korisnici ovog alata su istovremeno dioničari tvrtke.

Podaci integrirani u DMP bit će izvučeni iz otvorenih resursa, kao i usluga i aplikacija koje je posebno osmislila tvrtka.


DIGIU TIM


Aleksej Ognev – glavni izvršni direktor
Boris Povar – glavni informativni direktor
Sergej Zinenko – glavni poslovni direktor razvoja
Alexander I. – šef strateškog planiranja
Ruslan Nikonorov – glavni direktor marketinga
Petr Tagunov – glavni tehnički direktor

FAZE RAZVOJA PROJEKTA


FAZA 1

2019 Q4 – Pokretanje projekta i početak crowdfundinga

2020
Q1-Q2 – Osnivanje i spajanje baznog projekta
Q3-Q4 – Započinje razvoj DMP-a i MLF-a. Ispitivanje inhouse platforme.

2021

Q1-Q3 – Pokretanje unaprijed obučenih mreža i drugih modela.
Q4 – Prototipovi DMP i MLF spremni. Tehnologije objavljene u pretprodukciji (ograničen korisnički pristup).

2022

Q1 – Javno beta testiranje DPM-a i MLF-a. Poluautomatizirana funkcionalnost. Prikupljanje opsežnih podataka u granicama zakona i početak automatiziranog učenja na temelju podataka
Q2 – Oslobađanje generativnih, prediktivnih, preporuka i usluga segmentacije i alata na temelju DPM-a i MLF-a.
Q3 – Automatizirano pretraživanje i testiranje modela i usluga za upotrebu.
Q4 – DPM i MLF platforma spremna. Široko izdanje korisnicima, testiranje opterećenja i sigurnost.

2023

Q1-Q3 – Stavljanje na tržište DMP i MLF baziranih proizvoda i usluga. Isplata prvih dividendi.
Q4 – Početak detaljnog rada na izgradnji infrastrukture za digitalnu osobnost
FAZA 2

2024

Q1-Q2 – Interno testiranje:
Apstraktna digitalna osoba, sintetička osobnost s osobinama prilagođenim korisnicima, na temelju interakcija s digitalnim profilima, uključujući i one stvarne
Pridružena digitalna osoba, očuvanje i razvoj osobina osobe s podrijetlom temelju digitalnog profila

Q3-Q4 – Dodatan front-end inženjering i dovođenje tehnologije na tržište

2026

Testirati Digital Personu. Interno testiranje različitih verzija sustava i njegovih različitih funkcija pomoću fokus grupa.
FAZA 3

2028

Razvoj relacijskog ekosustava za verificioniranu digitalnu osobnost. Javno testiranje verzija sustava i njegovih funkcija pomoću fokus grupa.

2030

Izrada ekosustava za provjerene digitalne osobe. Digitalna besmrtnost

IZVORI KAPITALA
Projicirana su tri glavna puta za komercijalni uspjeh projekta:

Povećanje cijene dionica dok se izgrađuje ekosustav proizvoda i njihovo okupljanje u okruženje za potporu kopijama digitalne osobe, što dovodi do IPO-a (povećanje cijena dionica za početak u trenutačnoj fazi i nastavak tijekom trajanja projekta).

Unovčavanje specifičnih tehnologija, dovođenje na tržište proizvoda i usluga vezanih uz njih (predviđa se da će početi nakon 2-3 godina u projektu, ali ako usluge na kojima se trenutno radi naprave senzaciju na tržištu, onda znatno prije).

Prodaja projekata ili udjela velikim tehnološkim tvrtkama i vladama, raspodjela dobiti dioničarima (predviđa se da će započeti nakon 2-3 godine u projektu, ali možda i ranije ako se ostvari veliki poduzetnički fond).

Prije prelaska na određene brojeve, pogledajmo što ide u tri avenije komercijalizacije.

DigiU se sastoji od dva glavna dijela:
Tehnološka tvrtka koja radi istraživanje i razvoj u području umjetne inteligencije, kao i zbrajanje i generiranje visokokvalitetnih podataka za uporabu od strane AI sustava, te upravljanje platformom za upravljanje podacima (DMP)
Poduzetnički fond koji ulaže u tehnologije, timove i projekte u AI prostoru, softveri i hardveri koji koriste i nadopunjuju skup podataka tvrtke DigiU tehnologije. Ukupno, ti pothvati stvaraju ekosustav za digitalnu kopiju ljudske osobe. (Ovaj se ekosustav može usporediti s onom ljudskog bića: računalna vizija je poput ljudske vizije; stvaranje sadržaja i sinteza glasa je poput ljudske sposobnosti da govori, piše i pokazuje.)Već razvijamo određene proizvode, ali ne očekujemo da će veće dividenda biti dostupna prije 2-3 godine od početka projekta

DOSTUPNI PAKETI DIONICATrenutna cijena dionice iznosi vrlo povoljnih 0,03$ i po toj cijeni je dostupno samo 100 milijuna dionica. Nakon kupnje vlastitih dionica ćete dobiti 5 dodatnih dionica koje ćete moći pokloniti vašim partnerima u mreži.

Trenutno na današnji dan objave su dostupni sljedeći paketi dionica:


Newbie

Bonus 5%
Broj dionica: 16.666,67
Broj dionica uklj. Bunus: 17.500,00
Cijena : 500$
Mjesečna otplata: 50,00$

DigiU 1500

Bonus 20%
Broj dionica: 50.000,00
Broj dionica uklj. Bunus: 60.000,00
Cijena : 1.500$
Mjesečna otplata: 150,00$

Popular

Bonus 35%
Broj dionica: 166.666,67
Broj dionica uklj. Bunus: 225.000,00
Cijena : 5.000$
Mjesečna otplata: 167,00$


DigiU 20000

Bonus 75%
Broj dionica: 666.666,66
Broj dionica uklj. Bunus: 1.166.666,67
Cijena : 20.000$
Mjesečna otplata: 667,00$

Bestseller

Bonus 10%
Broj dionica: 33.333,33
Broj dionica uklj. Bunus: 38.333,33
Cijena : 1.000$
Mjesečna otplata: 100,00$

DigiU 3000

Bonus 25%
Broj dionica: 100.000,00
Broj dionica uklj. Bunus: 125.000,00
Cijena : 3.000$
Mjesečna otplata: 150,00$

Carefree Future

Bonus 50%
Broj dionica: 333.333,33
Broj dionica uklj. Bunus: 500.000,00
Cijena : 10.000$
Mjesečna otplata: 334,00$

DigiU 50000

Bonus 100%
Broj dionica: 1.666.666,00
Broj dionica uklj. bonus: 3.333.333,33
Cijena : 50.000$
Mjesečna otplata: 1667,00$

Maximum Benefit

Bonus 200%
Broj dionica: 3.333.333,33
Broj dionica uklj. Bonus: 10.000.000,00
Cijena : 100.000$
Mjesečna otplata: 3334,00$


MARKETINŠKI PLANMarketinški plan ima više razina i provizija ovisi o više faktora kao što su vlastito ulaganje i broj aktivnih partnera.


U – User (aktivno odmah nakon registracije)
D0 – Investor
D1 – Investor
D2 – Investor
D3 – Investor
D4 – Investor
D5 – Investor
D6 – Investor


PRAVNI OKVIRPrva faza

Stvaranje korporativnog entiteta u kontekstu osnivača ‘home jurisdiction, Ruska Federacija. Kako bi se povećala kapital pomoću crowdinvesting modela, stvoriti će se neprofitna organizacija unutar pravne kategorije autonomne neprofitne organizacije (ANO).

Ovaj pravni format omogućuje prikupljanje sredstava pomoću crowdinvesting modela i uklanja potrebu plaćanja poreza na sredstva i imovine primljene na taj način. Ovom metodom većina sredstava koja su prikupljena mogu biti usmjerena prema razvoju proizvoda koji će biti temelj komercijalnog uspjeha projekta, umjesto da se završi plaćeno oporezivanje, regulacija vrijednosnih papira, financijsko računovodstvo, troškova koji nemaju dodanu vrijednost i ne doprinose uspjehu projekta.

Kako bi poslovanje funkcioniralo iz pravne perspektive, stvorit će se mreža pravnih subjekata u različitim jurisdikcijama s ciljem pridržavanja zakonodavnih zahtjeva različitih zemalja. Različite zemlje često tumače iste aktivnosti ulaganja na različite načine.

Druga faza

Stvaranje pravnih subjekata u azijskim, europskim i američkim jurisdikcijama s ciljem potpunog usklađivanja aktivnosti na tim područjima s lokalnim zakonodavstvom.

Treća faza

Uspostava subjekata za dovođenje tehnologija na tržište i isporuku dobiti našim partnerima. U Rusiji će biti osnovana podružnica autonomne neprofitne organizacije u obliku LLC-a i javnih dioničkih društava. Oni će poduzeti poduzetničke aktivnosti i distribuirati dobit među DigiU partnerima. Raspodjela dobiti slijedit će i model dividende, kao i sustav nagrađivanja za marketing i savjetovanje. Liderima u referalnom programu bit će ponuđeni posebno dizajnirane mogućnosti za legitimitet njihove referentne dobiti unutar granica poreznog zakona, praktički bez ograničenja.

REGISTRACIJARegistracija se vrši puten referalne poveznice. Nakon registracije i verifikacije e-mail adrese ćete se moći prijaviti u stražnji ured.

Svi novi članovi dobivaju na poklon 100 dionica + 500 dionica koje mogu pokloniti svojim novim suradnicima.

Stražnji ured je vrlo pregledan i intuitivan tako da nećete imati problema snaći se u njemu. Ako negdje zapne pišite mi pa ću vam pomoći.

KONTAKT INFORMACIJEWeb stranica: digiu.ai

E-mail: info@digiu.ai

Adresa: Novosibirsk, Kirova ulica, 48, ured 701

MIŠLJENJE AUTORA​Prihvatili mi to ili ne, umjetna inteligencija je budućnost i naći će primjenu u svim segmentima života.

Nakon što sam nekoliko dana proučavao projekt, njegovu moguću primjenu u stvarnosti, pravnu stranu poslovanja i mogućnosti zarade odlučio sam se za pridruživanje.

Ekipa je mlada, puna entuzijazma i time pokazuju da se s njima može računati. Pozadinski ured je uredno programiran i radi bez ikakvih problema.

Dečki već rade i isprobao sam njihovu prvu aplikaciju koju su programirali. Pogledajte i sami kako ona radi. Moćete ju preuzeti na Play Store i Apple Store.

Ono što ne smijemo zaboraviti je marketinški plan. Svi smo ovdje radi ostvarivanja dodatne zarade. Ovaj projekt se nalazi u samom početku tako da svi koji se odluče za registraciju i ulaganje mogu ostvariti jako dobru zaradu, kako kroz partnerski program, tako i kroz buduće dividende.

Za sada su paketi vrlo povoljni i donose dobre popuste. Odaberite si koji paket vama odgovara i krenite s mojim timom u budućnost koju nam nudi UMJETNA INTELIGENCIJA i digiU tim.

REGISTRIRAJTE SE KOD DIGIU I PODRŽITE CROWDFUNDING PROJEKT


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTISadržaj na ovoj web stranici i u video uradcima ni na koji način nije ponuda, investicijski poziv ili pozivnica za kupnju vrijednosnih papira, čak i ako piše kupnja ili investicija! Podaci na ovim stranicama odražavaju mišljenje autora. U svjetlu prethodnog, operator web mjesta, urednici i autori isključuju svu odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili trošak koji proizlaze iz bilo kakve odluke o investiranju na temelju podataka ili podataka dostupnih na web mjestu

Komentari

Popularni postovi s ovog bloga

Pi Network (mreža) - kripto rudarstvo na mobilnom telefonu

Cannergrow - zaradi kroz uzgoj konoplje

Skyway Capital prezentacija 01-2020