E-Coin | Da li je Ecoin stvaran ili je Scam?

Ecoin 

Ecoin je trenutno najbrže rastuća kriptovaluta s više od 975.000 korisnika koji su se prijavili od početka poslovanja. E-Coin zajednica raste vrlo brzo jer je prijava za korisnike vrlo brza i jednostavna a dijeljenje omogužćeno iz vlastitog pozadinskog ureda. 

 Točna web lokacija za Ecoin je https://ecoinofficial.org/, a stranica izgleda ovako (pojavljuje se dosta kopija, zato budite oprezni)
Ecoin vjeruje u činjenicu da se kripto valuta mora širiti jednostavno i posvuda. Iz tog razloga dijeli svoju valutu besplatno svim vlasnicima elektronskog poštanskog sandučića. Također su programirali prvu svjetsku umjetnu inteligenciju (AI) koja spriječava ljude da stvaraju više računa i polažu zahtjeve za besplatni ecoin. Ovo je revolucionarna ideja, a glavni razlog što stranica raste nevjerojatnom brzinom je da se ovdje stvarno nema što izgubiti. Predviđeno je da kada web stranica pređe milijun korisnika, njihov e-coin bude uvršten na nekoliko burzi. Tada će svi moći trgovati svojim ecoinom i mijenjati ga za druge kriptovalute. Ecoinov rast je stvaran i to možete provjeriti iz rasta Alexa grafikona


Osigurajte si mjesto među prvima, ne gubite vrijeme dalje i prijavite se jer stvarno nemate što izgubiti. Da li je Ecoinofficial Scam? Za sada ne možemo dati odgovor na to pitanje, ali pošto je sve besplatno vrijedi se registrirati i početi skupljati ecoin-e pa ako se njihova predviđanja budu ispunila imati ćemo svi neke zarade.

REGISTRIRAJTE SE BESPLATNO

Komentari

Popularni postovi s ovog bloga

Pi Network (mreža) - kripto rudarstvo na mobilnom telefonu

Cannergrow - zaradi kroz uzgoj konoplje

Skyway Capital prezentacija 01-2020