Načela uspjeha mrežnog marketinga!

1. Nikad ne odustajte! Većina ih ne uspijeva u mrežnom marketingu jer uopće ne počnu niti odustati prerano nakon početka. 

 2. Razmišljajte VELIKO! Što su vaše ideje vašeg uspjeha šire i veće, to više možete postići. 

 3. Budite u vašem poslovanju stalno aktivni ! Mrežni marketing je svakodnevni posao. Nikada nemojte vjerovati da je vaša aktivnost dovoljna i će sve samo djelovati. 

 4. Obučite se i motivirajte se! Postoji dovoljno informacija u unutarnjem članstvu naše grupe. Organizacija, web stranice i članci na internetu, audio, video i knjige, daju vam snagu i smjer. 

 5. Uvijek budite pozitivni! Na što se usredotočite, to raste. Stoga se usredotočite na pozitivne događaje. 

 6. Ostanite u bliskom kontaktu sa svojim sponzorom ili aktivnim uplinkom! Pitajte, promatrajte i ostanite uvijek spremni naučiti. 

 7. Slušajte pozorno svoje partnere! Upravo s istom predanošću i brigom koju donosite na taj dan, vaši izravni partneri također će upravljati i brinuti se o svojim partnerima. 

 8. Učinite sve što je moguće jednostavnije! Zadržite jednostavnu strukturu vašeg tima! Nemojte koristiti složena objašnjenja kako bi vas svi razumjeli. 

 9. Investirajte u ljude koji žele graditi svoj posao! Pronađite spremne i sposobne u vašoj mrežnoj organizaciji i njih promovirajte. Investirajte u one ljude koji to zaslužuju, u one koje cijene vaše ulaganje. 

 10. Obratite pozornost čovjeku kao najvišem dobru! Budite uvijek poštovani, pošteni i puni ljubavi za svakog pojedinca.

Komentari

Popularni postovi s ovog bloga

Pi Network (mreža) - kripto rudarstvo na mobilnom telefonu

Cannergrow - zaradi kroz uzgoj konoplje

Skyway Capital prezentacija 01-2020