Što je to HYIP?Sigurno ste se već zapitali što je to HYIP?

Prije nego što poželite sami zaraditi novac, želim vam reći, hyip sistemi su vrlo rizični i kako možete zaraditi novac, tako ga možete i izgubiti. Hyip sustav (bez dionica) je poznat sustav online zarade novca. Takvi sustavi su vrlo rizični, jer oni nikada nisu dugotrajni, nemojte to zaboraviti

HYIP je kratica za High Yield Investment Program, u slobodnom prijevodu: rizična ulaganja s visokim prinosima.

Davatelj takvih programa, kako bi se postigla visoka dobit ulaže isto tamo gdje banke i fondovi ulažu .

Za investitore postoji nekoliko načina na koji mogu s malom količinom novca zaraditi visoke prihode, o kojima male štediše sa svojim štednom knjižicom mogu samo sanjati.

Dok na banci dobijete 1-3% kamata, kod HYIPS je ta suma puno veća. S Hyips mali investitori su u mogućnosti s malim iznosima puno više zaraditi, bez da sami interveniraju u svakodnevnom poslovanju.

U HYIP ulaganjima visok posto kamate po danu / tjednu / mjesecu nije rijedak. Međutim, oprez je nužan, uvijek biste trebali prikupljati sve podatke o dobavljaču prije ulaganja i razmotriti investiciju te znati da s takva visoka zarada donosi povećan rizik. Neki HYIP samo se prodaju pod HYIP i financiraju se (poznato kao scam muljaža ili ponzi) u stvarnosti od novih deponenta, što je onda piramidalna shema, jer nakon određenog vremena, odnosno kada nema dovoljno novih “investitora” koje dolaze, nestaje novaca za isplatu i oni također nestaju.Vrlo teško je razlikovati pravi od lažnog HYIP čak i za nas koji se već dugo bavimo takvim sustavima. Obično ćete to saznati u roku od 2-3 mjeseca, i to gledajte kao normalno ulaganje a ne kao ne dugoročnu investiciju, jer sustavi ne opstaju nikad ili rijetko duže od 1/2 godine rada.
No, čak i u stvarnom HYIP, koji ne krije nikakvu lažnu shemu, postoji povećan rizik od gubitka novca. Visoke zarade uključuju uvijek veći rizik od gubitka. Međutim, ovaj povećani rizik ozbiljni HYIP programi pokušavaju koliko toliko sniziti raspršivanjem ulaganja. Tako onda iskusni trgovci zapravo mogu na Forex tržištu valuta dnevno / mjesečno povući nekoliko posto dobiti.

Nadamo se da će vam ovaj kratki članak pomoći da shvatite što je HYIPS i kako HYIPs radi.

Komentari

Popularni postovi s ovog bloga

Pi Network (mreža) - kripto rudarstvo na mobilnom telefonu

Cannergrow - zaradi kroz uzgoj konoplje

Skyway Capital prezentacija 01-2020