Cannergrow - zaradi kroz uzgoj konoplje
CANNERALD OPĆENITOCannerald je švicarska tvrtka za istraživanje i proizvodnju konoplje (kanabisa).

Tvrtka je osnovana 2017. godine kao projekt tvrtke MSL Industries GmbH, a kao zasebna tvrtka izdvojena je 18.07.2018. kao Cannerald GmbH sa sjedištem u Pfäffikonu, Švicarska. Cilj tvrtke je educirati sve generacije o zdravstvenim prednostima kanabisa i unaprijediti istraživanje na ovom specifičnom području kao i  stvoriti korisne i uzbudljive proizvode za sadašnju i buduću korisničku bazu.

Kako bis zadovoljili kupce, u Canneraldu uvijek na prvo mjesto stavljaju kvalitetu. Kako bi osigurali takvo zadovoljstvo, strogo se pridržavaju švicarskih standarda kvalitete, a istovremeno teže novim standardima u industriji konoplje.

TIM

Četvorica osnivača Canneralda, Sascha Adrian Wäschle, Severin Amweg, Levin Amweg i Maik Pietrowski osnovali su tvrtku s ciljem da postanu najveći europski proizvođač i izvoznik konoplje.

Tim se sastoji se od sljedećih 13 odjeljaka koji rade ruku pod ruku.

 1. uprava
 2. istraživanje i razvoj
 3. uzgoj i proizvodnja
 4. osiguranje kvalitete
 5. korporativni identitet
 6. marketing
 7. raspodjela
 8. kadrovski odjel
 9. služba za korisnike
 10. razvoj poslovanja
 11. financije
 12. pravni odjel
 13. IT

LOKACIJE

LOKACIJA ŠVICARSKA

Plantaža u Švicarskoj nalazi se tridesetak minuta vožnje od centra grada glavnog grada Berna. Na 1500m2 nalazi se prostor za prijem, urede i dvorane za sastanke, kao i  sobe za uzgoj i cjelokupnu proizvodnu liniju, uključujući i vlastiti laboratorij.

Na ovom mjestu se uzgajaju i proizvode biljke konoplje i proizvodi sa sadržajem THC-a do 1% prema švicarskom zakonu kao i vlastitim visokim standardima.

LOKACIJA MAKEDONIJA

U tijeku je planiranje I izgradnja staklenika od 20.000 m² u Makedoniji, gdje je zakon o konoplji sličan Kanadskom. Zemljište se nalazi na samo 10 minuta od glavne zračne luke Skoplje. Planirani staklenik gradit će se po najvišem mogućem standardu europske unije (GMP).

Više informacija možete pronaći u tekstu niže.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

TRŽIŠTE

Tržište konoplje nastavlja se razvijati sve bržim tempom, a nakon godina propagande i zabrane ponovno je sve društveno prihvatljivije. Kao što je to slučaj u posljednje vrijeme, američki je kontinent i ovaj put postavio trend, a Urugvaj je postao prva zemlja koja je u potpunosti legalizirala konoplju. Nakon legalizacije u Kaliforniji i Kanadi, val se proširio i na Europu, gdje je Švicarska, s najvišim legalnim sadržajem THC-a, pionir. Pored toga, Švicarska već planira svoje prve pilot projekte s većim sadržajem THC-a.

Potražnja za proizvodima od konoplje, kao i sama prodaja, povećava se iz godine u godinu. Do uskih grla dobave može doći i u Njemačkoj, jer kanadske tvrtke ne ispunjavaju uvjete isporuke. Samo na njemačkom tržištu nalazi se 800.000 pacijenata koji bi konzumirali cca. 1 gram dnevno.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

UZGOJ

Uzgoj kanabisa iznimno je izazovan zbog složene pravne situacije u svakoj zemlji. Propisi dijelom ne odgovaraju stvarnoj proceduri vlasti, što uvijek iznova dovodi do snažnih problema.

Nakon što ste se borili kroz džunglu birokracije, ovisno o tome koliko profesionalno želite rasti, suočeni ste s velikim troškovima u sljedećem koraku. Potrebno je dovoljno prostora za uzgoj kanabisa, pod uvjetom da se želi uzgajati u većem razmjeru, a ne samo za vlastitu upotrebu. Ako je ovo posljednje, još uvijek vam je potrebna određena soba ili barem takozvani šator, koji morate smjestiti u sobu. Prava klima i posebno osvjetljenje igraju glavnu ulogu u uzgoju konoplje. Različite metode osvjetljenja razlikuju se u cijeni i kvaliteti.

Ali ne brinite, Cannerald je tu da vam predstavi rješenje.

CANNERGROW UZGAJA ZA VAS

Cannergrow je projekt koji je osnovao Cannerald i kombinira profesionalnu kultivaciju s jednostavnim sučeljem Customer-End-Web.

Cannergrow nudi prvu i do sada jedinu uslugu uzgoja biljaka u cijeloj industriji konoplje.

Njihov je cilj pružiti ljudima priliku da posjeduju biljku konoplje, a da se sami ne brinu o njoj te tako iskoriste prednosti tog velikog svjetskog tržišta konoplje.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

PRODAJA

Cannergrow internet zarada podjela profita[/caption]

Sada imate priliku sudjelovati na ovom tržištu od milijardu dolara. Svaka digitalna prodana biljka kanabisa (rasadno mjesto) predstavljat će fizičku biljku u našoj “Growroom”.

Ovu uslugu Cannerald nudi njihovim kupcima koji se odluče za kupnju biljaka. Biljke se beru svaka 2 - 3 mjeseca, njihovi stručnjaci rade posao i vi osobno se ne morate brinuti ni za što. Dobit ćete potpunu kontrolu nad žetvom. Moguće je također dostava vaše ubrane konoplje nakon koje ju možete sami prodati i ostvariti značajan prihod.

Operativni troškovi odbit će se od prinosa i podijeliti po slijedećoj računici; 50% kompaniji i 50% kupcu.

Izračun možete vidjeti na fotografiji.

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

MAKEDONIJA 

Update: Makedonija je otpala i zamijenjena je Poljskom.

Što je planirano u Makedoniji?

 1. Kupnja zemlje

Upravo je kupljeno zemljište veličine 31.000m².

 1. Infrastruktura

Kako bi mogli pokrenuti profesionalno rastuću operaciju, potrebno je postaviti sljedeću infrastrukturu: opskrba vodom i električnom energijom, izgradnju ograde oko zemljišta i 24-satni sigurnosni sustav, urede za zaposlenike, svlačionice sa visokim higijenskim standardima, sušionice i skladišta.

 1. Staklenik

Nakon izgradnje temelja izgraditi će se staklenik koji će biti još jedan od umjetničkih projekata tvrtke Cannerald.

 1. Svjetlo i klima

Jedna od najvažnijih stvari u uzgoju kanabisa su svjetla i prava klima. Zbog toga je Cannerald najbolji partner u ovom području.

Osram je od samog početka jedan od najprestižnijih Canneraldovih partnera

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

ZAŠTO JE ODABRANA MAKEDONIJA

TROŠKOVI LABORATORIJE

Republika Sjeverna Makedonija pruža brojne prednosti za uzgoj kanabisa:

 • biološka raznolikost
 • niski troškovi za struju i vodu
 • povoljni troškovi rada

VISOKI POSTOTCI THC-a

Još jedna zanimljivost je da Makedonija dopušta ekstrakciju i izvoz konopljevog ulja visokog THC-a u medicinske svrhe.

VIŠE DOBITA

U Makedoniji je dopušteno uzgajati kanabis koji sadrži više od 1% THC-a. Kanabis koji Cannerald tamo uzgaja koristit će se za vađenje ulja i cvijeća. Stope dobiti za ulje kanabisa su znatno veće i stoga će stvoriti veću vrijednost za vlasnika biljke.

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.

AFFILIATE PROGRAM

S obzirom na vaše zadovoljstvo Cannergrowom, ponuđena je neobavezujuća mogućnost zarade dodatnog dohotka promocijom proizvoda.

Korištenjem Unilevel kompenzacijskog plana dobivate do 20% od prodanih biljaka vašeg partnera u prvih sedam razina.

Nadalje, ponuđen je bonus na rezidualni dohodak koji vam isplaćuje do 20% bonusa od prvih sedam razina i omogućava vam stvaranje pasivnog dohotka.

UNILEVEL KOMPENZACIJSKI PLAN

U njihovom Unilevel kompenzacijskom planu, isplaćuje je vam se ukupno 20% na prvih sedam razina. To znači da dobivate svaki put proviziju ako netko kupi biljke.

Na svojoj prvoj razini, zaradit ćete 7% ukupnog iznosa kupljenih Biljki. U svojoj drugoj do sedmoj razini, dobit ćete još 13%. Proviziju ćete dobiti odmah nakon što netko kupi biljku.

Pogledajte sljedeću fotografiju za više detalja.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

RESIDUALNI BONUS

Bonus za rezidualni dohodak omogućuje vam izgradnju pasivnog dohotka pozivom svojih prijatelja da se pridruže CanerGrowu.

Sveukupno, možete zaraditi 20% na svojih prvih sedam razina. Na svojoj prvoj razini dobit ćete 7% ukupne dobiti svojih partnera iz prvog reda. U svojoj drugoj do sedmoj razini, dobit ćete još 13%.

Proviziju ćete primiti odmah nakon isplate udjela u dobiti biljaka. Da biste bili kvalificirani za zaradu od naknada za preostali prihod (residualni bonus), morate sami posjedovati najmanje 1 biljku.

Primjer:

U svom prvom redu prodali ste 1.000 biljaka. Po žetvi ovo daje približnu zaradu za vaše partnere od 70.000 €. U svom prvom redu, dobit ćete 7% bonusa od 70.000 € što će biti 4.900 € za vas iz vašeg prvog reda i to tijekom svake žetve!

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

FINANCIJE

Uplate i isplate se vrše putem Bitcoin-a i bankovne transakcije. Kod uplata i isplata putem Bitcoina obračunava se servisna naknada od 0,5€ dok je kod bankovne transakcije taj iznos 10€ . Bitcoin transakcija je trenutna, a bankovna transakcija traje oko 5 dana.

SERVIS

Podrška radi 24/7 tako da ćete u svako doba dobiti odgovor na vaša pitanja. Zu to imate mogućnost gledanja postrojenja putem web kamera koje su instalirane u svakoj plantaži.

Za sigurnost korisničkog računa se brine Google Autentifikator. Web stranica je vrlo pregledna na svim uređajima.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

ROI (TOČKA POVRATA ULOŽENIH SREDSTAVA)

Ovo je važno objasniti kako ne bi došlo do zabluda i negativnih komentara. Svi bi mi željeli što prije ostvariti dobre dodatne prihode i preko noći postati financijski neovisni, ali to sa stvarnim tvrtkama ne funkcionira jer se ovdje radio o zakonu tržišta.

Zato sam vam pripremio nekoliko primjera, sa i bez marketinga.

Primjer bez marketinga

Uplate i isplate putem bankovne transakcije i prosječan prihod od 35gr. po žetvi. Isplate 2x godišnje.

Troškovi:

 • Kupnja 500€
 • Troškovi uplate 10€
 • Troškovi isplate 40€

Prihodi:

 • 70€ x 8 = 560€ (prihodi žetve od vlastite biljke)

ROI se ostvaruje nakon 8 žetvi

Primjer sa marketingom

Uplate i isplate putem bankovne transakcije i prosječan prihod od 35gr. po žetvi. 5 žetvi na godinu. Isplate 4x godišnje. 5 aktivnih partnera iz prve linije.

Troškovi:

 • Kupnja 500€
 • Troškovi uplate 10€
 • Troškovi isplate 40€

Prihodi:

 • 70€ x 5 = 350€ (prihodi žetve od vlastite biljke)
 • 5 x 35€ = 170€ (unilevel plan)
 • 5 x 5 x 4,9 = 122,50€ (residualni bonusi)

ROI se ostvaruje nakon pete žetve

Što više aktivnih partnera s biljkom imate to ćete prije ostvariti Retourn Of Investment.

A sada, na posao!

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.

*NAPOMENA
Ovo je samo primjer izračuna! Dosadašnja žetva i tržišne cijene nisu jamstvo za buduće prihode.

Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

ZAKLJUČAK I MIŠLJENJE

Prema prvim utiscima mogu kazati da sam ugodno iznenađen projektom. Znam da je potražnja za kanabisovim uljima za medicinske velika, a proizvođača i distributera ima sve više. U tom segmentu mislim da bi se mogli probiti uz težak i naporan rad. Ovdje nam se pak nudi mogućnost sudjelovanja u samom početku proizvodnje i to 100% pasivno!

WOW, baš moćno.

Mislim da se ovdje radi o dugoročnom projektu u kojem će se stvoriti velika mreža partnera. Ovdje sada moramo biti brzi i izgraditi vlastitu mrežu aktivnih partnera. Zašto kažem aktivnih? Ako idemo izgraditi veliku mrežu pasivnih partnera nećemo imati nikakve koristi od njih, biti će samo leševi u sustavu. Svi znamo da ima osoba koje se prijavljuju samo iz znatiželje, zato vas molim da vašim budućim partnerima detaljno objasnite poslovanje i ciljeve tvrtke te da se prijavite samo ako stvarno želite postati aktivnim članom. Jedino tako se može garantirati dugoročna zarada za sve.

Trudio sam se detaljno objasniti poslovanje. Ali ako sam nešto zaboravio ili imate dodatnih pitanja javite mi se u komentar ili putem društvenih mreža.

Kupite sada vlastito rasadno mjesto konoplje i profitirajte zajedno s Cannerald od budućnosti ovog tržišta.


Cannergrow se brine za opremu, uzgoj i prodaju – iskoristite njihov know-how.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Cash'em All - Besplatan novac na Paypal ili u obliku bona

Skyway Capital prezentacija 01-2020

Rezultati prijedloga za sportsko klađenje